Wie en waar?

Wie wij zijn

_20140507_1781 [528]V.l.n.r. Mariken, Igor, Nikola, Ron en de hond Elza April 2014

Sinds juni 2008 wonen wij op Brénazet, een prachtige plek die wij graag met u delen.

richting_brenazet 2008 [400x300]

Ron en Mariken met Nikola (1995) en Igor (1998)  in 2008 in Vernusse, net vertrokken voor een nieuw leven in  Frankrijk—>

 

ron-001 Ron Huibers (1960) eerder leraar metaalbewerking op het VMBO-LWOO en mechanische techniek op de praktijkschool in Haarlem: “Ik houd van het buitenleven, ben gediplomeerd atletiek/conditie- trainer. Ik vind het belangrijk dat mensen en kinderen  de natuur beleven. Graag doe ik aan outdoorsporten zoals mountain biken, kanoën en oriëntatielopen. Ik neem u graag mee op pad en maak het zo boeiend dat de kinderen er graag hun elektronisch speelgoed voor laten liggen!!”
Mariken t’Sas (1962), studeerde aan de UvA onder meer Franse taal- en letterkunde en was docente AVO op het  VMBO-LWOO. Mariken is gediplomeerd Yogalerares geeft Franse les aan asielzoekers in Montmarault, schildert, rijdt graag paard ven houdt zich bezig op Brénazet met de gîtes, met de tuin, de groentetuin en de pony’s. Mariken kookt heel graag, vegetarisch en lekker gezond en schrijft regelmatig een berichtje op haar blog: Pleisterplaats Brénazet. Mariken 2014

WP_20160202_013Nikola is 22 jaar en studeert voor Naturopaat in India. Igor is 18 jaar en leert voor edelsmit op het Lyceum van St Amand Montrond, misschien heeft hij deze  zomer al wat sieraden gemaakt om te laten zien of om te verkopen…

 

 

 

En waar wij zitten

Vakantiehuis, gîte, camping Brénazet weergeven op een grotere kaart

route

De GPS coördinaten van de Brénazet zijn: 46.27092 / 2.99566.

Routebeschrijving

Contact met ons opnemen.

Terug naar de hoofdpagina