Pipowagen

Op het mooiste plekje van Brénazet staat deze door Ron zelf gebouwde Pipowagen; rustig gelegen maar toch vlakbij de gezellige camping en zwembad. Beleef het leven van zigeuners in een romantische pipowagen, voor de kinderen is het een feest!

De lengte van dit TINY HOUSE is 7 meter en de breedte 2, 5 meter. Een tweepersoons bed en twee éénpersoons bedden. Voor de pipowagen is een mooi groot terras. In een klein houten gebouwtje naast de pipowagen heeft u privé sanitair: douche, wastafel en compost toilet. Er is ook gedacht aan extra ruimte voor de bagage. De pipowagen heeft een kacheltje en is heel snel opgewarmd.

Wij hanteren een speciale prijs voor 2 personen.Image00002

 Pipowagen Brenazet
Image00019

uitzicht pipowagen

Uitzicht over het glooiende landschap

Contact

Terug naar beginpagina

Hieronder kunt u zien hoe de pipowagen gebouwd is tussen oktober 2014 en juni 2015

Juni 2015, terras en stoelen klaar:

Terras Roulotte

5 mei 2015 Hij staat op zijn plek en is zo goed als af! Nog enkele details en de inventaris erin:Pipowagen op zijn plekbarbara trekt de pipowagenDeze nieuwe accommodatie komt te staan achter het (omheinde) zwembad, op een eigen stukje van de camping met privé sanitair. Er kunnen 4 personen slapen in deze romantische pipowagen.

 

La roulotteInterieur pipowagen

Hieronder op 23 maart 2015: De keuken is klaar en ook de vloer is heel mooi geworden. Ron is bezig om de dakbedekking erop te leggen. Onze gasten zullen verrast zijn van alle kleine details zoals de keukenkasjes met hun hartvormige handvaten.Bekijk hieronder de bouw van deze nieuwste accommodatie van Brénazet.

Hieronder op 23 maart 2015: De keuken is klaar en ook de vloer is heel mooi geworden. Ron is bezig om de dakbedekking erop te leggen. Onze gasten zullen verrast zijn van alle kleine details zoals de keukenkasjes met hun hartvormige handvaten.

Keuken Pipowagen Wasbak
pipowagen in maart
Bekijk hieronder de bouw van deze nieuwste accommodatie van Brénazet.

Vandaag is het 16 januari 2015, Ron heeft deze week het dak helemaal dicht gemaakt. Het ziet er zo mooi uit als je binnen staat, en wat een ruimte! We fantaseren al over de versieringen, afwerking, gordijntjes….

pipowagen 14-1 pipowagen interieur
pipowagen dak en ron pipowagen dak

Pipowagen 23 december 2014

De elektra is gemonteerd en de vorm van het dak is goed te zien, nu worden de wanden dicht gemaakt, foto’s volgen in het nieuwe jaar!

 

Image00003

Ron op 1 december 2014 met een nieuw soort Lubie bier (detail) en we zien al vier wanden! Wordt vervolgd!

pipowagen interieur

Ontwerp van het interieur:

 

 

 

 

 

 

 

DSC_0003 Tja en wat heeft dit nu met de pipowagen te maken? Dit is een stoommachine, hiermee stoomt Ron het hout om het te kunnen buigen, de pipowagen krijgt natuurlijk een  gewelfd dak zoals dat hoort.
 DSC_0006  DSC_0004

Eind november 2014:  de originele platte kar heeft  Ron eerst verlengd:

 

Image00001