Gite La Source, 4 persoons vakantiehuis, ook geschikt voor minder validen

vakantiehuisje La Source [400x300]

La  Source (geschikt voor 4 tot 5 personen en ** voor 2p), gelegen naast de oude waterput en de moestuin, is een aangename, ruime gîte op de begane grond met veel licht. Deze gîte is ook geschikt voor minder valide mensen. Een houtkachel (met oven) en vloerverwarming over de gehele oppervlakte zorgt ervoor dat dit gezellige vakantiehuisje ook aangenaam warm is in het vroege voorjaar of  in de herfstvakantie. Deze gîte is tevens geschikt voor minder valide mensen: een rolstoelvriendelijke keuken en wij installeren oprijplaten en een verhoger met beugels voor het toilet. La Source bevindt zich in het rechter gedeelte van de hoeve.

DSC_3039 De woonkamer en de keuken

La Source heeft een prettig binnenklimaat door de dikke stenen muren en het gebruik van natuurlijke materialen zoals leem, hout en natuurlijke verf. De ruime woonkamer met open keuken heeft ook nog een gezellige houtkachel.

DSC_3042

De keuken is voorzien van koelkast, gasfornuis en een kleine oven. Wanneer de houtkachel brandt, kan ook gebruik gemaakt worden van de oven in de kachel.

De slaapkamers 

La Source heeft een slaapkamer met 2 extra lange, comfortabele bedden met boxspringmatrassen en een kleine kinderkamer met een stapelbed met drie bedden  Er is eventueel plaats voor het plaatsen van een extra babybed. U kunt een babypakket (babybed, bad en kinderstoel) reserveren.

Slaapkamer

DSC_3051

 

 

DSC_3044

De badkamer heeft naast een douche, toilet en wastafel ook nog een wasmachine.

De twee terrassen van La Source

De ingang en het privé terras liggen op het oosten met zicht op de speels aangelegde moestuin zodat u ‘s ochtends kunt ontbijten in de zon. Ook op de cour, op het zuiden, heeft u een zitgelegenheid.La Source
DSC_3053terras la source naast groententuin [400x300]

voorzijde la source [400x300]

 

Beschikbaarheidskalender

Contact

Terug naar de hoofdpagina

“Aangepast vakantiehuis in Auvergne (Midden-Frankrijk)

In de zomer van 2015 hebben wij (mijn vrouw, zij is rolstoelafhankelijk, en ik) onze vakantie doorgebracht in Vernusse, een slaperig dorpje in Auvergne. We verbleven er op Brénazet, de campingboerderij van een Nederlands echtpaar. In de boerderij zijn drie appartementen gebouw, waarvan één rolstoeltoegankelijk. Wij hebben het er erg naar onze zin gehad. Het is geen viersterren appartement, maar een mooi en slim en creatief verbouwd verblijf. De omgeving is prachtig. Binnen de dagreisafstand van ca. 70 kilometer is veel te zien, zowel in de natuur als in steden en dorpjes. Daarbij is het echtpaar buitengewoon gastvrij en behulpzaam. Bij onze aankomst stond een prachtig vers geplukt boeket op tafel. Kijk op de website http://brenazet.nl/

Van harte aanbevolen!”  Dynie Schuurman en Bert Vondeling