Gîte Four à pain, 6 persoons vakantiehuis

grote gite beneden brenazet [400x300]

In het voormalige woonhuis van Brénazet, dat met zijn dikke muren een aangenaam binnenklimaat heeft, zijn drie gîtes ingericht. Gîte “Four à Pain” (** voor 6p) is de grootste van de drie en daarom heel geschikt voor grote gezinnen. Ook geschikt voor het voor- en naseizoen: de houtkachel verwarmt het woongedeelte en door een centraal verwarmingssysteem worden ook de slaapkamers redelijk verwarmd.

Image00027

De woonkamer en keuken

De sfeervolle gîte “Four à Pain”, zo genoemd vanwege de oude broodoven die nog in takt is, heeft een ruime woonkamer met een moderne, open keuken voorzien van gasfornuis, elektrische oven, koelkast, koffiezetapparaat etc. Deze gîte is met een oppervlakte van ruim 120 m2 de grootste van de drie en is daarom ook heel geschikt voor grote gezinnen.


`four a pain keukenDe royale open keuken, met links achterin de oude broodoven

De slaapkamers

In het souterrain bevinden zich drie slaapkamers. De ruime slaapkamer biedt plaats aan 2 personen en een baby. Boven op de “mezzanine” kunnen  twee personen slapen. De kleine slaapkamer is voor twee personen. U kunt een babypakket (bedje, badje en kinderstoel) reserveren.

DSC_3034

 

DSC_3033

De badkamer

De comfortabele badkamer heeft behalve een douche, wastafel en toilet ook een wasmachine. badkamer Four a Pain

Het terras

Voor de gîte, op de cour beschikt  u over een terras met picknicktafel en tuinmeubilair.

Brenazet_0052juni [600x400]

Beschikbaarheidskalender

Contact

Retour hoofdpagina