Ingerichte tenten op camping Brenazet

Een ingerichte de Waard tent en twee grote Ten Cate Tunneltenten

DSC_0038

Wanneer u van kamperen houdt maar niet van het gesjouw met al die kampeerspullen kunt u op de camping een gereedstaande  “de Waard” tent of een mooie tunneltent huren (hierboven). Nieuw dit jaar is een vintage caravan voor 4 personen.De “De Waard” tent staat links aan de rand, nog voor het zwembad. De ingerichte tunneltenten staan achteraan op de camping. Een jaren ’70 caravannetje komt  rechts achter bij de waterput (=dichte put) te staan.

De inrichting komt uit eigen atelier en er is echt servies en bestek (geen plastic dus) U slaapt heerlijk op een handgemaakt tweepersoonsbed met dekbed en kussens en de kinderen hebben 1 persoonsbedden met dekbed en kussens. U heeft een keukentje, een houten kastje met alle benodigdheden, prettige stoelen, een parasol en een tuintafel bij de tent. Het enige dat u zelf meebrengt zijn handdoeken, theedoeken en eventueel bedlinnen en handdoeken als u niet kiest voor een lakenpakket.

Waarom kiezen mensen voor een ingerichte tent op de kleine camping?
+ dichtbij het speeltuintje en het zwembad
+ vriendjes en vriendinnetjes dichtbij
+ gemakkelijk contact met andere ouders en op elkaars kinderen letten
+ een vriendelijke prijs van slechts €450 per week in het hoogseizoen
+ twee gezinnen die hier samen op vakantie komen en naast elkaar een tent willen huren

DSC_0001

Zoekt u absolute rust en een plek midden in de natuur? Maar toch in de buurt van de gezellige camping? Met nog meer ruimte en comfort kunnen wij u de Safaritenten of de grote Ronde tent aanbevelen. Aanrader: boek gelijk het natuurarrangement erbij!

Safaritent op natuurterrein brenazet [400x300]

Back-to-basic, terug naar de natuur maar wel met een zekere mate van comfort!

Beschikbaarheid

Contact

Terug naar de beginpagina