Huisdieren

Op het erf lopen vriendelijke huisdieren:

_20140217_1240 [528]
Elza is er als de kippen bij

Huisdieren: Kippen

De kippen lopen hier los maar in het hoogseizoen blijven ze het grootste gedeelte van de dag in de ren. Ze mogen restjes,  fruit en groente schillen gevoerd worden, brood mag met mate en alles in kleine stukjes.

Huisdieren: Katten

23 fevrier Soefie
poes Soefie

Brenazet 2
Poes Bibi

We hebben 6 katten, twee grote gecastreerde katers : Bonkie en Copain. Drie poesjes: een wit met zwarte kat Minoes, haar dochter Soefie, een lapjeskat, en Bibi de dochter van Soefie, een cypers poesje met wit. Een de jongste is een rode kater: Ginger

Poes Minoesje
Bonkie, Bibi, Copain
Bonkie, Bibi, Copain

Ginger toen hij nog heel jong was….

Ginger
Ginger

En als laatste Elza de Hond

Elza  is een kruising Border Collie en Belgische herder, een lieve intelligente hond die heel goed luistert. Wij hebben haar in november 2013 uit het asiel gehaald, toen was ze bijna 1 jaar). Ze mag niet gevoerd worden!

Elza 2016 _20140217_1242 [528]