Four à Pain, 6 persoons vakantiehuis

 

Four à Pain is het grootste vakantiehuis van Brénazet. Hier kunt u verblijven met 6 personenen eventueel nog een extra kind. Deze gîte heeft 2 sterren voor 6 personen.

grote gite beneden brenazet [400x300]

Woonkamer en keuken

Een ruime woonkeuken met een fijne grote houtkachel, aangesloten op een centrale verwarming die ook de slaapkamers redelijk verwarmt. In de zomer is Four à Pain heerlijk koel.

De open keuken heeft een koelkast met vriesvak, gasfornuis, koffiezetapparaat, Elektrische oven. De oude broodoven is niet meer in gebruik maar wel nog te bewonderen.

De slaapkamers

In paar treetjes naar beneden en u bevindt zich in het zeer ruime slaapgedeelte van Four à Pain waar twee bedden staan en nog eens twee bedden op de vide. In de tweede slaapkamer staan weer twee bedden. Er is nog genoeg ruimte voor het bijplaatsen van een of twee bedden. Door middel van een klein trapje komt u vervolgens in de ruime badkamer.

DSC_3033DSC_3034

Badkamer

badkamer Four a PainDe badkamer van Four à Pain heeft een douche, toilette, wastafel  en een wasmachine.

Het terras

Vanuit het huisje loopt u zo de cour op. Kinderen kunnen daar fijn spelen met fietsjes en allerlei speelgoed. U kunt er rustig zitten in de tuinstoelen en eten aan de picnicbank.Brenazet_0052juni-600x400_thumb4

Disponabilité

Retour à la page d’accueil