Yoga wellness weken

Wellness en Yoga de hele maand juni en september 2019!

Yoga en Wellness à la carte.  Aandacht voor jezelf door yoga, contact met de natuur. Iedere  ochtend kun je beginnen met yoga en een groene smoothie.  Maaltijden zijn biologisch, vegetarisch en vooral heel smakelijk!  Geniet van een ontspanningsmassage.
Yogaweek
In de zomer veel Yoga op de camping:  les van 1,5 uur op dinsdag- en vrijdagmorgen met Mariken.  Kinderyoga ieder woensdagmorgen.

Stap uit de drukte van het dagelijkse leven en kom helemaal tot rust in de helende en inspirerende omgeving van Brénazet. De ideale combinatie van yoga, wandelen of fietsen door het gevarieerde landschap van de Bourbonnais. Inspirerend, afwisseling van inspannende en ontspannende activiteiten. Genieten van vegetarisch, biologisch eten, het gezelschap van gelijkgestemden en de rustgevende atmosfeer.

wellness avondeten
  • drie keer per week Table d’hôtes (lees hier meer). De gerechten zijn vegetarisch/veganistisch en zoveel mogelijk biologisch, met producten uit eigen tuin en uit de streek. Iedere ochtend wakker worden met een (h)eerlijke groene smoothie vers geplukt in de tuin van Brénazet.
  • Iedere ochtend om 9 uur een half uur yoga. (gratis)
  • Twee keer een les van 1,5 uur binnen of buiten, afhankelijk van het weer.
  • Massage van Arno 
  • Tip: Een middagje sauna, turks bad en warmwaterbad in de Spa van Néris Les Bain

thermen van Boubon l'Archambault

Wellness: massage door ontspanningsmasseur Arno van Haren

“Ik geef ontspanningsmassage op basis van diverse technieken. Door zorgvuldig af te stemmen op degene die zich laat masseren, ontstaat een massage ‘op maat’. Licht of stevig, koesterend of opwekkend: net wat er op dat moment nodig is, maar altijd met liefdevolle aandacht en respect. De massage werkt verzachtend en genezend bij fysieke problemen waarbij de factoren spanning en stress een rol spelen, zoals rug-, schouder- en nekklachten, vermoeidheid en spanningshoofdpijn.

massage

U kunt zelf bij hem reserveren, ook vooraf uw verblijf op Brénazet.

 Lees meer

Voor inlichtingen en reserveren:

Arno van Haren

Tel/sms: (0033)-(0)7 81 48 78 46

Email: vanharenarno@gmail.com

 

Image00006

 

Wie zijn wij?Mariken okt 2014

Mariken t´Sas, (1962):  “Sinds juni 2008 wij op Brénazet in Frankrijk. Al vroeg heb ik de heilzame werking van Hatha Yoga ontdekt en ben in 2006 begonnen met de opleiding. Eerst in Nederland op de Y.A.N. in Amsterdam (2006-2008) daarna in Frankrijk (2008-2010) bij de E.F.Y.L :  Yoga van de energie  olv Boris Tatsky in  Lyon. Op Brénazet geef ik elke week Hatha Yogalessen.  De aloude Indiase wetenschap van Ayurveda waarvan de Hatha Yoga deel uit maakt blijft mij boeien en verder ben ik geïnteresseerd in alles wat met gezonde voeding te maken heeft. Ik kook graag heerlijke gerechten met alle planten en ook de wilde planten die in mijn tuin staan”

Ron 2011


Ron Huibers (1960):  “Ik houd van het buitenleven, ben gediplomeerd atletiek/conditie- trainer. Ik vind het belangrijk dat mensen weer kennis maken met de natuur. Graag doe ik aan outdoor sporten zoals mountainbiken, kanoën, kajakken, hiken en oriëntatielopen. Ik neem u graag mee op pad of in de kano mee over de Allier waar ik de plekjes ken van bijzondere vogels.”

Le Rando Yoga Brenazet

 

 

 

 

 

9-16 mei 2015 “Een week om nooit te vergeten! Met 3 kinderen in de meivakantie naar de Yoga Wellness week bij Ron en Mariken. Elke dag 2 uur yoga (Patricia, bedankt!) en ’s avonds aanschuiven aan tafel om te genieten van de meest heerlijke vegetarische gerechten. De kinderen (7 en 5) hebben genoten van de dieren, de avontuurlijke omgeving en het natuurzwembad. Ron en Mariken zijn een fantastische gastheer en gastvrouw. We hebben ons zeer welkom en gezien gevoeld. De camping is eenvoudig en prachtig gelegen. Je komt echt tot rust ”  (Charlotte mei 2015)