Zwemvijver, omgeving en waar ligt Brénazet?

Zwemvijver

zwemvijverOp Brénazet kunt u een frisse duik nemen in de ecologische zwemvijver. Het zwembadje is 9 m lang en omheind. In de filterbakken zijn vele waterdiertjes te ontdekken.  Het water van de zwemvijver wordt in de zomer regelmatig gecontroleerd.

De omgeving

Brénazet ligt in het groene hart van Frankrijk, in het noordelijke deel van de Auvergne. Een rustige omgeving, veel natuur dus ideaal om tot rust te komen. De wandelkaarten liggen voor u klaar zodat u in de directe omgeving gelijk kunt gaan wandelen of  fietsen. Leuke kanotochten zijn te maken in de Gorges de Sioule en op de Allier.

Verder kunt u kastelen bezoeken of door rustige pittoreske dorpjes slenteren. Er zijn rivieren, fijne zwemplekjes en vismeertjes. De steden Vichy, Clermont-Ferrand en Montluçon zijn met hun historische kernen, kerken en musea de moeite van een bezoek waard. Er is een grote dierentuin met attracties, le Pal is in 1 uur rijden bereikt u Vulcania. Tenslotte worden er in de omgeving in de zomer op zondag en op feestdagen brocantes en ambachtelijke markten, de zogeheten fêtes à la ferme, middeleeuwse feesten, culturele festivals en dorpsfeesten georganiseerd. Meer over de omgeving.

Beleef een dag op Brénazet:

Hoe kunt u ons bereiken?

Brénazet ligt 800 km van Breda in Midden Frankrijk Lees hier de beschrijving van de mogelijke routes.

Dit zijn de voornaamste gegeven over Brénazet. Wilt u meer informatie, foto’s bekijken, meer details? Bekijk dan de rubrieken links en vervolgens kunt u contact met ons opnemen voor nog meer vragen of om een reservering te maken via CONTACT .

Regelmatig schrijft Mariken op haar Blog Pleisterplaats Brénazet over het leven op Brénazet, u kunt u ook inschrijven voor de nieuwsbrief.