Arrangementen

Brénazet biedt vakantie arrangementen in vakantiehuis of ingerichte tent met ontspannende activiteiten voor het hele gezin. In de meivakantie een avonturenweek voor het hele gezin en in de zomer een familie yoga arrangement. In het voorjaar een yoga retreat met drie overnachtingen.

Avonturenweek

Actief ontspannen in de meivakantie voor het hele gezin. Survival activiteiten, gezamenlijk eten, sport, spel, avontuurlijke kanotocht en ponyrijden.

Yogafamilieweken

Een arrangement dat de hele zomer geboekt kan worden bij een reservering in een van de accommodaties: 3x yoga, 1x gezinsyoga, kanovaren en jeu de boules avond met diner.

Yoga & Wellness

Yoga met Mariken,  eet gezonde biologische maaltijden en boek een ontspanningsmassage.

Adres

Brénazet, 03390 Vernusse, Frankrijk

T: +33 470076319
T mob.: +33 607330743

Avonturenweek

Een actieve vakantie met vele avonturen in de meivakantie voor gezinnen met kinderen vanaf ongeveer 5 jaar. Een super gezellige sfeer op Brénazet, de natuur is op zijn mooist en het weer is precies goed om actief te ontspannen!

back to basic

De eerste dagen leren we knopen, een bivak maken, koken op vuur, lopen met kompas. Tijdens de meerdaagse survivaltocht op de Allier wordt alles wat geleerd is toegepast.

Yoga familieweken

Een arrangement tijdens de zomervakantie, geschikt voor het hele gezin

Ontspannen op Brénazet

De sfeer op Brénazet is al heel ontspannen. Boek daarbij nog dit arrangement en je gaat hier helemaal relaxed weer weg!

Twee keer aanschuiven aan tafel met de andere gasten voor de pizza’s en de overheerlijke salades van Mariken en de Franse crèpes van Ron. Ron neemt jullie mee op een natuurbelevingkanotocht over de Allier. Al deze activiteiten zijn voor het hele gezin en geschikt voor kinderen van alle leeftijden. De gezinsyoga is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Yogalessen van Mariken en Nikola (derde jaars natuurgeneeskunde en Yoga wetenschappen in India)

 

Yoga en Welness

Aandacht voor jezelf

Boek voor het voorjaar 4 dagen/drie nachten Yoga en Wellness op Brénazet. Aandacht voor jezelf door yoga en contact met de natuur. Kies voor een verblijf in een van onze vakantiehuisjes, vintage caravan, blokhut of pipowagen.

Gezond en lekker eten

Iedere ochtend een yogales van 1,5 uur en daarna een groene smoothie. Maaltijden zijn biologisch, vegetarisch en vooral heel smakelijk! Geniet van een ontspanningsmassage door een professionele masseur.