Arrangementen

Brénazet biedt vakantie arrangementen met ontspannende activiteiten voor het hele gezin. In de meivakantie een avonturenweek en in de zomer een familie yoga arrangement. Buiten de schoolvakantie kunt u een korte yoga retraite boeken voor 2 personen.

Avonturenweek

Actief ontspannen in de meivakantie voor het hele gezin. Survival activiteiten, gezamenlijk eten, sport, spel, avontuurlijke kanotocht en ponyrijden.

Yoga familieweken

Een arrangement dat de hele zomer geboekt kan worden bij een reservering in een van de accommodaties: 3x yoga, 1x gezinsyoga, kanovaren, pizza avond en jeu de boules avond met diner.

Yoga & Wellness

Behoefte om even helemaal op te laden in de natuur? 4-daagse yoga retraite: Hatha Yoga, gezonde biologische maaltijden en ontspanningsmassage.

Adres

Brénazet, 03390 Vernusse, Frankrijk

T: +33 470076319
T mob.: +33 607330743

Avonturenweek

Een actieve vakantie met vele avonturen in de meivakantie voor gezinnen met kinderen vanaf ongeveer 5 jaar. Een super gezellige sfeer op Brénazet, de natuur is op zijn mooist en het weer is precies goed om actief te ontspannen!

back to basic

De eerste dagen leren we knopen, een bivak maken, koken op vuur, lopen met kompas. Tijdens de meerdaagse survivaltocht op de Allier wordt alles wat geleerd is toegepast.

Yoga familieweken

Een arrangement tijdens de zomervakantie, geschikt voor het hele gezin

Helemaal bijkomen op Brénazet

De relaxte sfeer op Brénazet, de fijne activiteiten dragen bij aan een ontspannen vakantie.

Twee keer aanschuiven aan tafel met de andere gasten voor de pizza’s en de overheerlijke salades van Mariken en de Franse crêpes van Ron. Drie heerlijke yogalessen en een familie yogales. Ron neemt jullie mee op een natuurbelevingskanotocht over de Allier. Al deze activiteiten zijn voor het hele gezin en geschikt voor kinderen van alle leeftijden. De gezinsyoga is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Yogalessen van Mariken en Nikola (vierde jaars natuurgeneeskunde en Yoga wetenschappen in Moodbidri, India)

 

Yoga en Welness

Aandacht voor jezelf

4 daagse Yoga retraite op Brénazet. Aandacht voor jezelf door yoga en contact met de natuur. Kies voor een verblijf in een van onze vakantiehuisjes, blokhut of pipowagen.

Gezond en lekker eten

Iedere ochtend een yogales van 1,5 uur en daarna een groene smoothie en ontbijt. Maaltijden zijn biologisch, vegetarisch en vooral heel smakelijk! Geniet van een ontspanningsmassage door een professionele masseur.