Arrangementen

Avonturenweek

Actief ontspannen in de meivakantie voor het hele gezin. Survival activiteiten, gezamenlijk eten, sport, spel, avontuurlijke kanotocht en ponyrijden.

Natuurbeleving

Arrangement in een ingerichte tent  met activiteiten voor het hele gezin die de zintuigen wakker maken voor een meer intense beleving van de natuur

Yoga & Wellness

Begin iedere ochtend met een half uur yoga met Mariken.  Schuif aan voor gezonde biologische maaltijden en boek een ontspanningsmassage.

Adres

Brénazet, 03390 Vernusse, Frankrijk

T: +33 470076319
T mob.: +33 607330743

Avonturenweek

Een actieve vakantie met vele avonturen in de meivakantie voor gezinnen met kinderen vanaf ongeveer 5 jaar. Een super gezellige sfeer op Brénazet, de natuur is op zijn mooist en het weer is precies goed om actief te ontspannen!

back to basic

De eerste dagen leren we knopen, een bivak maken, koken op vuur, lopen met kompas. Tijdens de meerdaagse survivaltocht op de Allier wordt alles wat geleerd is toegepast.

Natuurbeleving

Natuurbeleving staat centraal op het natuurterrein achter de boerderij waar drie ingerichte tenten staan: een grote ronde tent: “La Yurte” en Safaritenten de Boomkikker voor 4 personen en de Steenuil voor 6 personen.

aandacht voor je zintuigen

De activiteiten zijn voor het hele gezin en geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Tijdens deze vakantieweek kunt u verschillende activiteiten verwachten die de zintuigen wakker maken voor een meer intense beleving van de natuur. Zo gaan jullie met het hele gezin gezellig leren koken op vuur, Yoga doen in de open lucht. Ron neemt jullie mee op natuurbeleving wandeltocht en met de kano op de Allier.

 

Yoga en Welness

Yoga en Wellness weken vinden plaats in de maanden juni en september 2019!
Yoga en Wellness à la carte. Aandacht voor jezelf door yoga in contact met de natuur.

aandacht voor jezelf

Iedere ochtend kun je beginnen met yoga en een groene smoothie. Maaltijden zijn biologisch, vegetarisch en vooral heel smakelijk! Geniet van een ontspanningsmassage door een professionele masseur.