Campertje

Camping

Brénazet
03390 – Vernusse

Departement: Allier
Frankrijk

Vrij en onbezorgd zwerven

Met deze mooie, praktische camperbus, van het merk Renault, kunt u de bezienswaardigheden in de naburige departementen bezoeken. Wij hebben een leuke route met tips voor 5 dagen zwerven door de Puy de Dome voor u klaarliggen.  De camper rijdt als een zonnetje en een volwassene kan binnen rechtop staan. Er kunnen 4 personen in slapen.

€ 70 per dag en € 400 per week

Voorzieningen

Z

Geschikt voor 4 personen

Ingericht voor 4 personen : een twee persoonsbed beneden en boven twee slaapplaatsen voor de kinderen. Kinderen kunnen natuurlijk ook in het bijzettentje slapen, dit hoort bij de inventaris. Zelf slaapzakken of dekbedden en overig linnengoed meenemen. Huur beddengoed en linnengoed is mogelijk.

Z

inrichting camper

De stijl is helemaal Brénazets: alles met zorg van hout en staal in het atelier van Ron gemaakt. Handig ingericht met leuke creatieve details. De bijrijdersstoel kan worden gedraaid. Er zit geen airco in de bus.

Z

keuken

Het campertje is voorzien van een 2 pits gasfornuis, wasbakje met watertank, degelijke pannen en messen en basic serviesgoed. Er kan binnen gegeten worden aan het tafeltje, dit kan ook voor buiten gebruikt worden met twee stoelen en twee krukjes.

Z

borg en schoonmaakskosten

De borg bedraagt € 500,- . Bijkomende kosten: eindschoonmaak: €25,-

Z

2 nachten gratis op Brénazet

Wanneer u de camper voor een week huurt mag u twee nachten gratis op Brénazet kamperen

Ingerichte tenten

Wat onze gasten zeggen

Over een week komen we weer. Een aantal jaar geleden ook twee weken geweest. Heerlijk rustig en mooie uitzichten. Weg van de massa” 

 

Brecht van Aart

 

We hebben het super fijn gehad op Brénazet, ontspannen sfeer lieve mensen en leuke activiteiten

 

Joeri van der Meer