Safaritenten

Camping

Brénazet
03390 – Vernusse

Departement: Allier
Frankrijk

Rust en ruimte

Zoekt u rust en een plek midden in de natuur? Maar toch in de buurt van de gezellige camping? Wij kunnen u de comfortabele Safaritenten “de Boomkikker” en ” de Steenuil” aanbevelen. Om de Safaritenten staan veel bomen voor schaduw en makkelijk om uw hangmat aan op te hangen. Aanrader: boek gelijk het natuurarrangement erbij!

Back-to-basic, terug naar de natuur maar wel met een zekere mate van comfort!

 

Voorzieningen

Z

Geschikt voor 4 tot 6 personen

Safaritent de Boomkikker geschikt voor 4 personen en safaritent de Steenuil is geschikt voor maximaal 6 personen. De Safaritenten bestaan uit een woontent en een slaaptent en zijn geheel ingericht. In de slaaptent 4 of 6 bedden met echte matrassen, dekbedden en kussens. Tussen de bedden staan kasten als afscheiding en handig voor uw kleding.

Z

inrichting woontent

De tenten hebben een houten vloer. In de woontent staat een kookmeubel, een kastje met kookgerei oa degelijke pannen en goede messen. Verder leuk servies van de brocante en een tafel met twee banken.

Z

sanitair

Het privé sanitair, bestaande uit douche, droog toilet en wasbak, ligt direct naast de tent. De koelkast staat ook in dit bijgebouwtje.

Z

ligging

De Safaritenten staan op een unieke plek met prachtig uitzicht en veel ruimte om de tenten. De ligging is ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers die ook van gezelligheid houden: helemaal in de natuur en toch vlakbij de boerderij en kleine camping waar de andere gasten verblijven en waar u eens aan kan schuiven voor een maaltijd.

Activiteiten

Wij proberen uw verblijf tot een geweldige belevenis te maken. U kunt met uw hele gezin op kano excursie met Ron en de kinderen kunnen ponyrijden. We organiseren iedere week een jeu de boules avond met buffet en pannenkoeken en een pizza avond. Onze pizza’s worden zeer gewaardeerd! Mariken geeft Hatha Yoga en kinder yoga. Het is ook mogelijk een massage te boeken. De masseur komt naar Brénazet.

Arrangementen

Laat u verwennen en kies uit onze arrangementen: in mei de volledig door ons verzorgde avonturenweek, juni en september een Wellness programma à la carte, in de zomervakantie een verblijf met het accent op natuurbeleving. De doe vakanties zijn afgestemd op gezinnen met kinderen vanaf 5 jaar. Ervaar de supergezellige sfeer op Brénazet en de bijzondere omgeving.

  

Ruimte voor uw kinderen

overzichtelijke camping

Vanaf het natuurterrein kunnen de kinderen zelfstandig naar de kleine camping lopenom met de ander kinderen te spelen. Er staan kinderfietsen, stepjes en driewielers, voor ze klaar.

activiteiten te over

Grotere kinderen vinden elkaar gemakkelijk en vermaken zich in het zwembad, met de skelter, pingpongtafel, trampoline en voetbalspel.

 

tref leeftijdsgenootjes

Wanneer zijn er ook andere jongeren? Er zijn tieners die graag terugkomen naar Brénazet!  Informeer gerust bij Mariken wanneer er leeftijdgenootjes komen.

 

Ingerichte tenten

Wat onze gasten zeggen

Over een week komen we weer. Een aantal jaar geleden ook twee weken geweest. Heerlijk rustig en mooie uitzichten. Weg van de massa” 

 

Brecht van Aart

 

We hebben het super fijn gehad op Brénazet, ontspannen sfeer lieve mensen en leuke activiteiten

 

Joeri van der Meer