Yoga en Wellness

Camping

Brénazet
03390 – Vernusse

Departement: Allier
Frankrijk

Aandacht voor jezelf

Wellness en Yoga weken vinden plaats in de hele maand juni en september 2019. Yoga en Wellness à la carte:  aandacht voor jezelf door yoga, contact met de natuur. Iedere  ochtend kun je beginnen met yoga en een groene smoothie.  Schuif aan voor een smakelijk vegetarisch drie gangen menu. Geniet van een ontspanningsmassage.

Stap uit de drukte van het dagelijkse leven en kom helemaal tot rust in de helende en inspirerende omgeving van Brénazet. De ideale combinatie van yoga, wandelen of fietsen door het gevarieerde landschap van de Bourbonnais. Inspirerend, afwisseling van inspannende en ontspannende activiteiten. Genieten van vegetarisch, biologisch eten, het gezelschap van gelijkgestemden en de rustgevende atmosfeer.

 

Wellness à la carte

Groene smoothie

Begin de dag met yoga: een half uur yoga, toegankelijk voor iedereen én gratis!

Iedere ochtend kunt u een (h)eerlijke groene smoothie vers geplukt in de tuin van Brénazet bestellen of ons vragen het ontbijt te verzorgen.

 

Yoga

Naast de dagelijkse korte ochtend sessie is er twee keer per week een Hatha Yogales van 1,5 uur. Afhankelijk van het weer wordt de les binnen of buiten gegeven.

 

 

Table d’ hôtes

De gerechten zijn vegetarisch/veganistisch en zoveel mogelijk biologisch. Een avondje aan tafel met  Ron en Mariken en de andere gasten staat garant voor een gezellige avond. Wanneer het te fris is om buiten te eten, wordt u ontvangen in het oorspronkelijke woongedeelte van de boerderij  van Brénazet. 

 

 

Massage van Arno

U kunt zelf bij Arno reserveren, informeer vrijblijvend:
Arno van Haren
Tel/sms: (0033)-(0)7 81 48 78 46

Tip: Een middagje sauna, turks bad en warmwaterbad in de Spa van Néris Les Bain. Het zwembad is gevuld met het lokale warme bronwater.

 

 

Gîtes en Vakantiehuizen

Wat onze gasten zeggen

“Een week om nooit te vergeten! Met 3 kinderen in de meivakantie naar de Yoga Wellness week bij Ron en Mariken. Elke dag 2 uur yoga (Patricia, bedankt!) en ’s avonds aanschuiven aan tafel om te genieten van de meest heerlijke vegetarische gerechten. De kinderen (7 en 5) hebben genoten van de dieren, de avontuurlijke omgeving en het natuurzwembad. Ron en Mariken zijn een fantastische gastheer en gastvrouw. We hebben ons zeer welkom en gezien gevoeld. De camping is eenvoudig en prachtig gelegen. Je komt echt tot rust ”.

 

Charlotte

“Op Brenazet kom je tot rust zonder er iets voor te hoeven doen. Of je wil of niet, je gaat vanzelf ontspannen door de schoonheid van de omgeving, door de warme gastvrijheid van de eigenaars, door de zorg waarmee alles wordt gedaan – van de inrichting van de gites tot de heerlijke vegetarische driegangenmaaltijden… Ik genoot van de dagelijkse yogalessen en vond het erg leuk om mijn kennis over dromen te delen in een dromenworkshop. Het blijft een bijzondere ervaring wanneer mensen de rijkdom van hun eigen dromen ontdekken.
Het samenzijn met de andere gasten was aan de ene kant zonder verplichtingen en aan de andere kant heel persoonlijk en vertrouwd: een perfecte balans van ontmoeting en tot jezelf komen. En dat alles ging helemaal vanzelf”.

 

Anna Myrthe Korteweg