Yoga en Wellness

Camping en gites

Brénazet
03390 – Vernusse

Departement: Allier
Midden Frankrijk

Yoga à la carte

Tijdens uw verblijf op Brénazet buiten de schoolvakanties kunt u genieten van Yoga en Wellness à la carte. Iedere ochtend is er een half uur yoga, vrij toegankelijk. Verwen uzelf eens met een groene smoothie of een uitgebreid ontbijt.  Schuif ‘s avonds aan voor een smakelijk vegetarisch drie gangen menu. Geniet van een ontspanningsmassage.

Stel uw eigen wellnessweek samen en kies voor een verblijf in een van onze gîtes of tenten of kom lekker kamperen op de camping!

3 daags

3-daags yoga retreat

Wilt u een lekker luxe verblijf met veel yoga en heerlijke vegetarische / veganistische maaltijden in één van onze comfortabele gîtes, ingerichte tenten of pipowagen?

Boek dan een driedaags yoga retreat voor 2 personen.

 

Programma

 • 3 nachten
 • 3x hatha yoga van 1:30 uur
 • 3x diner
 • 3x ontbijt

Prijzen

 • €359 – ingerichte tent
 • €439 – Pipowagen
 • €469 – Gîte
Te boeken buiten de schoolvakanties.

7 daags

7-daags familie zomer yoga

Wilt u een verblijf in één van onze comfortabele ingerichte tenten, vintage caravan of pipowagen?

Vanaf 27 juli to 10 augustus 2019 kunt u een yoga arrangement boeken voor uw gezin.

Programma

 • 1 familieyogales van Sylvia Siegmund
 • 2 Yin yogalessen van Sylvia Siegmund
 • 1 Hatha yoga les van Mariken
 • Pizza bij aankomst op zaterdag
 • Jeu de boules avond met buffet
 • Kanovaren met Ron

Prijzen

 • € 775 – ingerichte tent of vintage caravan op de camping
 • € 900 – Pipowagen

Overige zomerweken

Ditzelfde arrangement kunt u ook boeken voor de rest van de zomerweken maar dan zonder de twee Yin yogalessen van Sylvia maar wel 2 hatha yoga lessen van Mariken.

Prijs voor 4 personen € 755,- of € 880 ,-

Wellness à la carte

Groene smoothie

Begin de dag met yoga: een half uur yoga, toegankelijk voor iedereen én gratis!

Iedere ochtend kunt u een (h)eerlijke groene smoothie bestellen, vers geplukt in de tuin van Brénazet of ons vragen het ontbijt te verzorgen.

 

Yoga

Naast de dagelijkse korte ochtend sessie is er twee keer per week een Hatha Yogales van 1,5 uur. Afhankelijk van het weer wordt de les binnen of buiten gegeven.

 

 

Table d’ hôtes

De gerechten zijn vegetarisch/veganistisch en zoveel mogelijk biologisch. Een avondje aan tafel met  Ron en Mariken en de andere gasten staat garant voor een gezellige avond. Wanneer het te fris is om buiten te eten, wordt u ontvangen in het oorspronkelijke woongedeelte van de boerderij  van Brénazet. 

 

 

Massage van Arno

U kunt zelf bij Arno reserveren, informeer vrijblijvend:
Arno van Haren
Tel/sms: (0033)-(0)7 81 48 78 46

Tip: Een middagje sauna, turks bad en warmwaterbad in La Nériade in  Néris Les Bain. Het zwembad is gevuld met het bronwater dat met 53° uit de grond komt en vooral veel lithium bevat . 

 

 

Gîtes en Vakantiehuizen

Wat onze gasten zeggen

“Een week om nooit te vergeten! Met 3 kinderen in de meivakantie naar de Yoga Wellness week bij Ron en Mariken. Elke dag 2 uur yoga (Patricia, bedankt!) en ’s avonds aanschuiven aan tafel om te genieten van de meest heerlijke vegetarische gerechten. De kinderen (7 en 5) hebben genoten van de dieren, de avontuurlijke omgeving en het natuurzwembad. Ron en Mariken zijn een fantastische gastheer en gastvrouw. We hebben ons zeer welkom en gezien gevoeld. De camping is eenvoudig en prachtig gelegen. Je komt echt tot rust ”.

 

Charlotte

“Op Brenazet kom je tot rust zonder er iets voor te hoeven doen. Of je wil of niet, je gaat vanzelf ontspannen door de schoonheid van de omgeving, door de warme gastvrijheid van de eigenaars, door de zorg waarmee alles wordt gedaan – van de inrichting van de gites tot de heerlijke vegetarische driegangenmaaltijden… Ik genoot van de dagelijkse yogalessen en vond het erg leuk om mijn kennis over dromen te delen in een dromenworkshop. Het blijft een bijzondere ervaring wanneer mensen de rijkdom van hun eigen dromen ontdekken.
Het samenzijn met de andere gasten was aan de ene kant zonder verplichtingen en aan de andere kant heel persoonlijk en vertrouwd: een perfecte balans van ontmoeting en tot jezelf komen. En dat alles ging helemaal vanzelf”.

 

Anna Myrthe Korteweg