Adres

Brénazet
03390  Vernusse

Departement: Allier 03
Frankrijk

Open Hours

9 tot 21 uur

bel ons

+33 4 70 07 63 19
+33 6 07 33 07 43

v

Bel Mariken

Mariken persoonlijk spreken voor een reservering of voor aanvullende informatie? U kunt trlrphonisch contact met haar opnemen van 9 tot 10 uur en van 20 tot 21 uur

FAQ

u

Mag ik mijn huisdier meenemen naar Brénazet?

Wanneer u in een van de accommodaties logeert mag u gratis uw huisdier meenemen. Kampeerders met eigen tent betalen € 1,- extra per dag. Graag uw hond aangelijnd houden op het terrein en vanzelfsprekend is uw huisdier noch onze kippen, katten noch de andere vakantiegasten tot last.

u

wij zijn een gezin met kleine kinderen, welke accommodaties zijn het meest geschikt?

Het ligt eraan wat u zoekt. Veel mensen met kleine kinderen kiezen ervoor om dicht bij de kleine camping te verblijven omdat daar het speeltuintje en het zwembad is. Zo kunnen ze de kleintjes in de gaten houden.

Baby’s slapen natuurlijk heerlijk in de koele gîtes. Wanneer u kiest voor kamperen dan raden wij de ouders aan om een klein slaaptentje voor de baby of dreumes mee te nemen. U kunt uw kleintje er thuis aan laten wennen en vervolgens overal neerzetten in de schaduw voor het middagdutje.

u

Is er overal schaduw op de camping?

Er is schaduw op de camping maar niet alle plekken hebben schaduw. Om zeker te zijn van voldoende schaduw raden wij u aan om een tarp mee te brengen. Brenazet verhuurt ook tarpen.

u

Kunnen wij mee eten met de table hôtes met een glutenvrij en lactose vrij dieet?

Ja zeker, Mariken doet graag wat extra moeite zodat iedereen mee kan doen met pizza, pannenkoekavond of table d’hôtes. Vermeldt  uw dieetwensen en allergieën tijdig zodat wij er rekening mee kunnen houden.

u

wat is de aankomstdag op de camping? Waarom moet ik minimaal een week reserveren?

Er is geen vaste aankomstdag op de camping. Voor de accommodaties is zaterdag de dag van aankomst en daarom organiseren wij die avond de pizza avond. Onze camping is geen doorgangscamping, daarom maken wij reserveringen vanaf 5 dagen.

De kinderen hebben de tijd om vriendschappen te sluiten, u heeft de tijd om aan te landen en werkelijk te ontspannen. Door de vele activiteiten op de camping en de goede tips voor de omgeving zult u een week niet lang genoeg vinden! Wanneer u korter dan 5 dagen wilt verblijven kunt u vlak van te voren informeren of er nog een plekje op de camping is.

u

Mijn kind kan heel goed paardrijden, wat zijn de mogelijkheden?

Wanneer uw kind op maandag meehelpt met ponyrijden, kan Mariken zien wat het niveau is. Afhankelijk van de ervaring en leeftijd kunnen kinderen eventueel zelfstandig pony’s verzorgen en in de bak rijden.

Wanneer het minder druk is zoals in mei, begin juli, eind augustus en in de herfstvakantie heeft Mariken meer tijd om kinderen te helpen en zelfs buitenritjes te maken met de ervaren ruiters. Voor ervaren ruiters is het verder heel leuk om een buitenrit te maken op de Haflingers van La Faye. Ook wordt daar les gegeven in de bak. Alle informatie is op de site van La Faye te verkrijgen.

Heeft u nog vragen?

Aanvullende contact informatie

l

Ga naar het contactformulier

Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wij staan klaar om u te helpen!

Bel ons

+33 4 70 07 63 19
+33 6 07 33 07 43

Volg ons op Facebook

Brénazet, gîtes en camping in de Allier, Frankrijk.

Brénazet op Instagram

Enjoy green, comfortable, relaxing holidays in the heart of France: Yoga, vegetarian food, animals, natural pool

Volg ons op Blogspot

Welkom op dit blog over ons leven in Frankrijk.

aanmelden voor mailinglist

Zo houden we contact: 4 keer per jaar ontvangt u een nieuwsbrief met nieuws, foto’s, recepten en aanbiedingen

Onze locatie in Google Maps

Wij zijn hier

Contact informatie, FAQ en locatie GMaps van Camping Brénazet, Allier 03, Auvergne, Frankrijk.
contact informatie - camping-zonsondergang-2700
Contact informatie, FAQ, Locatie in Google Maps