De sfeervolle blokhut

Fraai gelegen, aan de rand van de camping onder de statige oude eik, heeft u vrij uitzicht over het glooiende landschap van weilanden en bossen. U overziet ook goed de camping. Het terras is overdekt en naast de blokhut heeft u uw eigen sanitair: een douche, wastafel en een compost toilet. Bekijk en vergelijk met de andere gîtes.

Voorzieningen Blokhut

Z

Geschikt voor 2 tot 5 personen

De blokhut is geschikt voor maximaal 5 personen en bestaat uit twee ruimtes, gescheiden door een tussenwand. In het slaapgedeelte is een “vide” waar 2 personen kunnen slapen, daaronder staan 2 bedden en een hoogslaper voor een derde kind. Er is ook nog plaats voor een campingbedje in de blokhut.

Z

badkamer

Naast de blokhut heeft u uw eigen sanitair: een douche met uitzicht, wastafel en een compost toilet.

 

Tourisme

Z

woonkamer en keuken

De knusse woonkeuken, met koffiezet apparaat, koelkast, gasfornuis en wasmachine, is helemaal van natuurlijke materialen gebouwd: hout en leem. In de blokhut is het zomers aangenaam koel. In het voor en najaar kunt u de gezellige houtkachel aanmaken, de blokhut is heel snel opgewarmd.

Z

terras

Voor de blokhut heeft u een overdekt terras waardoor u met elk weertype buiten kunt zitten om van de sterrenpracht te genieten. Er staat een buitenkacheltje. Met dit bijzonder mooie vrije uitzicht heeft u ook zicht op uw spelende kinderen. De zandbak en de wip zijn vlakbij.

Gîtes en Vakantiehuizen

Brénazet, vakantiehous Four à pain, terras

Wat onze gasten zeggen

Over een week komen we weer. Een aantal jaar geleden ook twee weken geweest. Heerlijk rustig en mooie uitzichten. Weg van de massa” 

 

Brecht van Aart

 

We hebben het super fijn gehad op Brénazet, ontspannen sfeer lieve mensen en leuke activiteiten

 

Joeri van der Meer

Uitzicht vanuit vakantiehuis de Blokhut