Camping

Brénazet
03390 – Vernusse

Departement: Allier
Frankrijk

Vrij en onbezorgd zwerven?

Huur een camper!

Met deze kleine en mooie camper bus, van het merk Renault, kunt u de bezienswaardigheden in de hele Auvergne bezoeken. Wij hebben een leuke route met tips voor 5 dagen zwerven door de Puy de Dome voor u klaarliggen.  Deze camper voor 2 personen rijdt als een zonnetje en een volwassene kan binnen rechtop staan. In deze praktische camper kunnen 2  personen slapen, eventueel tentje erbij voor de kinderen. Natuurlijk mag de camper ook op onze gezellige camping blijven staan.

U kunt deze leuke camper bus huren voor € 75 per dag voor minimaal een week, inclusief een staanplaats op de camping van Brenazet voor twee nachten.

Voorzieningen

Z

Geschikt voor 2 tot 4 personen

Ingerichte camper voor maximaal 4 personen. In de camper vindt u een twee persoonsbed beneden en boven twee slaapplaatsen voor de kinderen. Kinderen kunnen natuurlijk ook in het bijzettentje slapen, dit hoort bij de inventaris. Zelf slaapzakken of dekbedden en overig linnengoed meenemen. Huur beddengoed en linnengoed is mogelijk.

Z

inrichting campertje

De stijl is helemaal Brénazets: alles met zorg van hout en staal in het atelier van Ron gemaakt. De handig ingerichte camper heeft leuke creatieve details. De bijrijdersstoel kan worden gedraaid. In de camper is geen arco aanwezig.

Z

keuken

De camper is voorzien van een 2 pits gasfornuis, wasbakje met watertank, degelijke pannen en messen en basic serviesgoed. Er kan binnen gegeten worden aan het tafeltje, dit kan ook voor buiten gebruikt worden met twee stoelen en twee krukjes.

Z

borg en schoonmaakskosten

De borg bedraagt € 500,- . Bijkomende kosten: eindschoonmaak: €25,-

Z

2 nachten gratis op Brénazet

Eén week gereserveerd? Twee nachten gratis  met het campertje op Camping Brénazet kamperen.

Ingerichte tenten

Wat onze gasten zeggen

Over een week komen we weer. Een aantal jaar geleden ook twee weken geweest. Heerlijk rustig en mooie uitzichten. Weg van de massa” 

 

Brecht van Aart

 

We hebben het super fijn gehad op Brénazet, ontspannen sfeer lieve mensen en leuke activiteiten

 

Joeri van der Meer