Brénazet biedt 3 vakantie arrangementen met kinderen in de meivakantie/ paasvakantie. Van 21 april tot en met 25 april wordt een  cursusyoga en creatief schrijven georganiseerd. Van 27 april tot en met 4 mei staat de Kruidenweek op het programma. Vanaf 4 mei de Avonturenweek. Vanaf 20 juni organiseren wij speciale activiteiten voor famillies met peuters. In de zomervakantie kan het familie yoga arrangement worden geboekt. Buiten de schoolvakanties korte yoga retreats voor 2 personen

Avonturenweek en kruidenweek

Actief ontspannen in de meivakantie voor het hele gezin. Survival activiteiten, gezamenlijk eten, sport, spel, avontuurlijke kanotocht en ponyrijden.  Cursus kruiden en natuurlijke zelf zorg produkten maken.

Peuterweken en Yoga familieweken

Vakantie met activiteiten voor peuters vanaf 20 juni tot 13 juli. En een vakantie arrangement met veel yoga dat de hele zomer geboekt kan worden.

Yoga Retreat

Behoefte om even helemaal op te laden in de natuur? Tijdens dit korte vakantie arrangement voor 2 personen: Hatha Yoga, gezonde biologische maaltijden en ontspanningsmassage.

Adres

Brénazet, 03390 Vernusse, Frankrijk

T: +33 470076319
T mob.: +33 607330743

Vakantie arrangementen

Peuterweken

Op ons natuurterrein

Tussen 20 juni en 13 juli 2024 organiseren wij, op het natuurterrein van Brénazet, voor gezinnen met kinderen tot en met 4 jaar een vakantie met activiteiten aangepast aan de belevingswereld van de peuters.

U kunt boeken vanaf 4 dagen of langer. De activiteiten worden georganiseerd van maandag tot en met vrijdag.

Cursus yoga en verbeelding

Beleef een creatief avontuur waarin yoga en verhalen worden gecombineerd!

Altijd al creatief willen schrijven? Op Brénazet, in een fijne, rustige omgeving begeleidt Elisabeth Troestler, verhalenverteller bij de Cie le 7ième Tiroir en kinderboekenschrijfster ons op het pad van verbeelding en creatief schrijven.

Meivakantie Kruidenweek

Hoeveel weet je eigenlijk van alles wat er om je heen groeit en bloeit. Waar kan je kruiden voor gebruiken om je gezondheid te versterken en wat kan je er allemaal van maken. Saskia van den Ingh, gepassioneerde kruidenvrouw en natuurvoedingsdeskundige gaat je deze week laten zien hoe je natuurlijke cosmetica maakt zoals dagcrème en smeerwortelzalf, lotions, huidolie, en kruidentincturen. Ook maken we kruidenazijn en verrukkelijke pesto van daslook. die we zelf gaan plukken in het bos.

Mei vakantie avonturenweek

Een actieve vakantie met vele avonturen in de natuur voor gezinnen met kinderen vanaf ongeveer 5 jaar. Een super gezellige sfeer op Brénazet, de natuur is op zijn mooist en het weer is precies goed om actief te ontspannen!

back to basic

De eerste dagen leren we knopen, een bivak maken, koken op vuur, lopen met kompas. Tijdens de meerdaagse survivaltocht op de Allier wordt alles wat geleerd is toegepast.

Yoga familieweken

Een vakantie arrangement met kinderen tijdens de zomervakantie, geschikt voor het hele gezin

Helemaal bijkomen op Brénazet

De relaxte sfeer op Brénazet, de fijne activiteiten dragen bij aan een ontspannen vakantie.

Twee keer aanschuiven aan tafel met de andere gasten voor de pizza’s en de overheerlijke salades van Mariken en de Franse crêpes van Ron. Drie relaxte yogalessen en een familie yogales. Ron neemt jullie mee op een natuurbelevingskanotocht over de Allier. Al deze activiteiten zijn voor het hele gezin en geschikt voor kinderen van alle leeftijden. De gezinsyoga is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Yogalessen van Mariken (Y.A.N. 2006-2008 enYoga de l’ energie, Lyon 2008-2010) en Nikola (afgestudeerd in Naturopathie en Yoga wetenschappen in India 2016-2022).

 

Yoga retreat

arrangement voor 2 personen

Aandacht voor jezelf

4-daagse Yoga retraite op Brénazet. Aandacht voor jezelf door yoga en contact met de natuur. Dit vakantie arrangement is voor volwassenen en alleen buiten de schoolvakanties te boeken. Kies voor een verblijf in een van onze vakantiehuizen, blokhut of pipowagen.

Gezond en lekker eten

Iedere ochtend een yogales van 1,5 uur en daarna een groene smoothie en ontbijt. Maaltijden zijn biologisch, vegetarisch en vooral heel smakelijk! Geniet van een ontspanningsmassage door een professionele masseur.