Brénazet biedt een vakantie arrangement met kinderen in de meivakantie, een avonturenweek met ontspannende activiteiten in de natuur. In de zomervakantie een familie yoga arrangement.

Buiten de schoolvakanties korte yoga retreats, arrangement voor 2 personen

Avonturenweek

Actief ontspannen in de meivakantie voor het hele gezin. Survival activiteiten, gezamenlijk eten, sport, spel, avontuurlijke kanotocht en ponyrijden.

Yoga familieweken

Een vakantie arrangement met kinderen dat de hele zomer geboekt kan worden bij een reservering in een van de accommodaties: 3x yoga, 1x gezinsyoga, kanovaren, pizza avond en jeu de boules avond met diner.

Yoga Retreat

Behoefte om even helemaal op te laden in de natuur? Tijdens dit korte vakantie arrangement voor 2 personen: Hatha Yoga, gezonde biologische maaltijden en ontspanningsmassage.

Adres

Brénazet, 03390 Vernusse, Frankrijk

T: +33 470076319
T mob.: +33 607330743

Avonturenweek

Dit vakantie arrangement met kinderen is alleen te boeken in de meivakantie. Een actieve vakantie met vele avonturen in de natuur voor gezinnen met kinderen vanaf ongeveer 5 jaar. Een super gezellige sfeer op Brénazet, de natuur is op zijn mooist en het weer is precies goed om actief te ontspannen!

back to basic

De eerste dagen leren we knopen, een bivak maken, koken op vuur, lopen met kompas. Tijdens de meerdaagse survivaltocht op de Allier wordt alles wat geleerd is toegepast.

Yoga familieweken

Een vakantie arrangement met kinderen tijdens de zomervakantie, geschikt voor het hele gezin

Helemaal bijkomen op Brénazet

De relaxte sfeer op Brénazet, de fijne activiteiten dragen bij aan een ontspannen vakantie.

Twee keer aanschuiven aan tafel met de andere gasten voor de pizza’s en de overheerlijke salades van Mariken en de Franse crêpes van Ron. Drie relaxte yogalessen en een familie yogales. Ron neemt jullie mee op een natuurbelevingskanotocht over de Allier. Al deze activiteiten zijn voor het hele gezin en geschikt voor kinderen van alle leeftijden. De gezinsyoga is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Yogalessen van Mariken (Yoga de l’ energie 2010), Nikola (vijfde jaars natuurgeneeskunde en Yoga wetenschappen in Moodbidri, India) en Lily (300 uur Yoga certificaat behaald in Rishikesh 2019)

 

Yoga retreat

arrangement voor 2 personen

Aandacht voor jezelf

4-daagse Yoga retraite op Brénazet. Aandacht voor jezelf door yoga en contact met de natuur. Dit vakantie arrangement is voor volwassenen en alleen buiten de schoolvakanties te boeken. Kies voor een verblijf in een van onze vakantiehuizen, blokhut of pipowagen.

Gezond en lekker eten

Iedere ochtend een yogales van 1,5 uur en daarna een groene smoothie en ontbijt. Maaltijden zijn biologisch, vegetarisch en vooral heel smakelijk! Geniet van een ontspanningsmassage door een professionele masseur.