Ron en Mariken heten u welkom

Graag heten wij u welkom in ons vakantieparadijsje in hartje Frankrijk. Wij willen u een ontspannen vakantie verzorgen. De streek, de Allier, staat bekend om zijn eenvoud, rust en mooie natuur.

Over ons

Mariken en Ron beheren Brénazet zo natuurlijk mogelijk omdat wij dat belangrijk vinden: o.a. gebruik van natuurlijke bouwmaterialen en zo min mogelijk plastic, opwekken van energie, besparen van water, moestuin, afval scheiden.

 

10  jaar in Frankrijk!
2018

In de lente en in het najaar komen veel rustzoekers, wandelaars en yoga liefhebbers naar Brénazet. In de schoolvakanties komen er veel gezinnen op de camping. Mede door de activiteiten die wij organiseren worden de contacten tussen onze gasten snel gelegd en de sfeer wordt als zeer prettig ervaren.

aardig op weg in
2013

Naast de 3 gîtes en de Camping kwamen er comfortabele Safaritenten, een Yurt, een Blokhut en een Pipowagen bij. Inmiddels ook een vintage caravannetje en een campertje om erop uit te trekken. Gasten die eenmaal op Brénazet zijn geweest komen graag terug!

het begon allemaal in
2008

Ron en Mariken verlieten Nederland met hun twee zonen van 9 en 13 jaar. Bouwen aan een nieuwe toekomst in de Franse Campagne. Lees op het blog hoe dat allemaal begon…

Wie zijn wij?

Korte bio over ons: Ron en Mariken

Over ons - Portret Mariken 't Sas

Mariken ‘t Sas

Mariken (1962) heeft Europese studies en Franse Taal en Letterkunde gestudeerd aan de UvA.  Sinds 2010 gediplomeerd  Hatha Yogalerares van de EFYL. Op Brénazet verzorgt zij de vakantiehuizen, de bloementuin, de groentetuin en de pony’s.

Mariken schildert en rijdt graag paard. Zij kookt met plezier lekker en gezond vegetarisch voor de gasten. Ook schrijft Mariken berichtjes op haar blog: Pleisterplaats Brénazet.

Volg ons op Facebook of Instagram

Over ons - Ron Huibers

Ron Huibers

Ron is gediplomeerd atletiek/conditietrainer en was in Haarlem leraar mechanische techniek. Hij heeft vanaf 2000 de oude boerderij op Brénazet gerestaureerd en omgebouwd tot een vakantieparadijsje.

Ron vindt het belangrijk dat volwassenen en kinderen de natuur beleven. Hij neemt u graag mee op pad en maakt het zo boeiend dat de kinderen er graag hun elektronisch speelgoed voor  laten staan.

Wil je ons komen helpen? We staan op Hippohelp en op Helpx.

Contact

U kunt kamperen of een vakantiehuis huren 

Wat zeggen onze gasten

We wilden jullie even laten weten dat we nog steeds nagenieten van onze heerlijke week bij jullie! De kinderen vertellen er nog steeds over aan opa’s en oma’s

Na een paar fantastische dagen denken wij nog steeds terug aan de sfeervolle plek op een originele boerenhoeve. Een plek die vrijheid en rust uitstraalt en vooral ook niet te vergeten de enorme gastvrijheid van Ron en Mariken!

De kids hebben het nog steeds over de geweldige weken vorig jaar op jullie heerlijke camping. Ook nu zoeken we weer een vergelijkbaar plekje…zeer verleidelijk om weer bij jullie langs te komen…wie weet.