Welkom in de ronde tent

geniet van de rust en de ruimte

De speelse ronde vorm, de nabijheid van de 100 jarige eik, het uitzicht, de rust en ruimte maar ook zeker het comfort garanderen een unieke vakantie op Brénazet.

Rust is op deze plek gegarandeerd en u kunt de gezelligheid altijd komen opzoeken op de cour van de boerderij en op de nabijgelegen camping. De ronde tent staat op het natuurterrein op ruime afstand van de Safaritenten.

Nieuw dit jaar:

Een extra slaaptent zodat ouders en kinderen eventueel gescheiden kunnen slapen en voor meer ruimte. Een eigen vuurschaal voor een lekker vuurtje of bbq bij de tent. Een pierenbadje en een klein speelplekje op het natuurterrein voor peuters met zandbak en glijbaan.

In het voorseizoen organiseren wij speciale peuterweken op het natuurterrein van Brénazet, bekijk dit arrangement.

Bekijk de video’s van de ronde tent “la Yurte”.

Voorzieningen

Z

Geschikt voor 4 personen

In de ronde tent bevinden zich twee slaapcompartimenten met elk twee comfortabele bedden.

Z

inrichting ronde tent

“La Yurte” is royaal met zijn 6 meter doorsnee. De tent heeft een houten vloer. In de tent staat een kookmeubel, een kastje met kookgerei oa degelijke pannen en goede messen. Verder leuk servies van de brocante, een tafel met twee banken en nog een extra kast voor uw kleding.

Z

sanitair grote ronde tent

Naast de grote ronde tent staat een klein houten gebouwtje met daarin: douche, droogtoilet, aanrecht met wasbak en daar bevindt zich ook de koelkast.

Z

Ligging ronde tent

De ligging is ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers die ook van gezelligheid houden: helemaal in de natuur en toch vlakbij de boerderij en kleine camping. 

Z

koken op vuur

Unieke natuurbeleving: wanneer u de  grote ronde tent boekt kunt u kiezen voor de optie : “Koken op vuur”.  De kosten zijn € 50,- per gezin (4p). Hiervoor krijgt u o.a. naast de recepten alle ingrediënten voor een verrukkelijke maaltijdsoep plus de grote kookpot voor boven het vuur. Brooddeeg, kant en klaar om broodjes te bakken. Een keuze uit worstjes, visjes of vegetarisch om te roosteren. Deze optie is exclusief voor de gasten op het natuurterrein. De kookpot wordt alleen geleend aan de gasten die deze optie boeken.

grote ronde tent - yurt, camping Brénazet, Allier, Auvergne

Grote ronde tent – Yurt

Activiteiten

Wij proberen uw verblijf tot een geweldige belevenis te maken. U kunt met uw hele gezin op kano excursie met Ron en de kinderen kunnen ponyrijden. We organiseren iedere week een jeu de boules avond met buffet en pannenkoeken en een pizza avond. Onze pizza’s worden zeer gewaardeerd! Mariken geeft Hatha Yoga en kinder yoga. Het is ook mogelijk een massage te boeken. De masseur komt naar Brénazet

Arrangementen

Laat u lekker verwennen en kies uit onze arrangementen: in mei de volledig door ons verzorgde avonturenweek, in het voor en naseizoen een 4 daagse yoga retreat, in de zomervakantie het yoga familie arrangement. Aan u de keus. De doe vakanties zijn afgestemd op gezinnen met kinderen vanaf 5 jaar. Ervaar de super gezellige sfeer op Brénazet en de bijzondere omgeving.

Ruimte voor uw kinderen

overzichtelijke camping

Vanaf het natuurterrein kunnen de kinderen zelfstandig naar de kleine camping lopen om met de andere kinderen te spelen. Er staan kinderfietsen, stepjes en driewielers, voor ze klaar.

activiteiten te over

Grotere kinderen vinden elkaar gemakkelijk en vermaken zich in het zwembad, met de skelter, pingpongtafel, trampoline en voetbalspel.

 

tref leeftijdsgenootjes

Wanneer zijn er ook andere jongeren? Er zijn tieners die graag terugkomen naar Brénazet!  Informeer gerust bij Mariken wanneer er leeftijdgenootjes komen.

 

Ingerichte tenten

Wat onze gasten zeggen

Over een week komen we weer. Een aantal jaar geleden ook twee weken geweest. Heerlijk rustig en mooie uitzichten. Weg van de massa” 

 

Brecht van Aart

 

We hebben het super fijn gehad op Brénazet, ontspannen sfeer lieve mensen en leuke activiteiten

 

Joeri van der Meer