Comfort in een hippe caravan

Logeer eens in een unieke vintage caravan zoals in de 70ties! De inrichting van de knusse caravan is vrolijk oranje en bruin en ook de spulletjes zijn retro. Deze 70ties caravan staat achterin de camping onder de pruimenbomen en kweepeerboom.  De caravan heeft een tweepersoonsbed en beschikt over privé sanitair en een tent met 2  een persoonsbedden. U kunt genieten van een mooi uitzicht en genoeg schaduw.

Voorzieningen

Z

Geschikt voor 2 tot 4 personen

De caravan is ingericht voor 4 personen  en heeft een 2 persoons bed. De breedte van het bed is ca 1m25 en de lengte is ca 1m95. Direct naast de caravan staat een tweepersoons tent met 2 bedden voor de kinderen.

Z

Inrichting

Het knusse caravannetje is geheel in retro stijl ingericht. Op het halfoverdekte terras staat een tafeltje met 4 gemakkelijke stoelen en naast parasol een extra tarp voor voldoende schaduw. Binnen heeft u ook nog een tafel met 2 banken.

Z

Privé sanitair

Direct naast de caravan heeft u uw eigen douche, wastafel en droog toilet.

Z

keuken

U heeft een eigen keukentje met twee pits gasfornuis, goede pannen en leuk servies van de brocante. Water, elektra en koelkast zijn aanwezig.

Z

ligging

De caravan staat aan de rand van de camping, achterin bij de waterput en heeft een ruim overdekt terras met een mooi uitzicht. Kamperen in de Auvergne.

Activiteiten

Wij proberen uw verblijf tot een geweldige belevenis te maken. U kunt met uw hele gezin op kano excursie met Ron en de kinderen kunnen ponyrijden. We organiseren iedere week een jeu de boules avond met buffet en pannenkoeken en een pizza avond. Onze pizza’s worden zeer gewaardeerd! Mariken geeft Hatha Yoga en kinder yoga. Het is ook mogelijk een massage te boeken. De masseur komt naar Brénazet.

Arrangementen

Laat u lekker verwennen en kies uit onze arrangementen: in mei de volledig door ons verzorgde avonturenweek, in de zomervakantie een actieve yoga familie week. In het voor en najaar 4 dagen ertussenuit voor een yogaretreat met z’n tweetjes. Aan u de keus. De doe vakanties zijn afgestemd op gezinnen met kinderen vanaf 5 jaar. Ervaar de super gezellige sfeer op Brénazet en de bijzondere omgeving.

Ruimte voor uw kinderen

overzichtelijke camping

U kunt goed uw kleine kinderen in het oog kan houden terwijl zij heerlijk hun gangetje kunnen gaan. Er staan kinderfietsen, stepjes en driewielers, voor ze klaar.

activiteiten te over

Grotere kinderen vinden elkaar gemakkelijk en vermaken zich in het zwembad, met de skelter, pingpongtafel en voetbalspel.

 

tref leeftijdgenootjes

Wanneer zijn er ook andere jongeren? Er zijn tieners die graag terugkomen naar Brénazet!  Informeer gerust bij Mariken wanneer er leeftijdgenootjes komen.

 

Ingerichte tenten

Wat onze gasten zeggen

Over een week komen we weer. Een aantal jaar geleden ook twee weken geweest. Heerlijk rustig en mooie uitzichten. Weg van de massa” 

 

Brecht van Aart

 

We hebben het super fijn gehad op Brénazet, ontspannen sfeer lieve mensen en leuke activiteiten

 

Joeri van der Meer