Rust en ruimte

Zoekt u rust en een plek midden in de natuur? Maar toch in de buurt van de gezellige camping? Wij kunnen u de comfortabele Safaritent “de Boomkikker” en ” de Steenuil” aanbevelen. Elke unit betaat uit twee tenten. Om de Safaritenten staan veel bomen voor schaduw en makkelijk om uw hangmat aan op te hangen. Op dit terrein staat ook een Ronde tent.

Back-to-basic, terug naar de natuur maar wel met een zekere mate van comfort! bekijk de video’s van de Safaritent.

NIEUW dit jaar

Een eigen vuurschaal voor een lekker vuurtje of bbq bij de tent. Een pierenbadje en een klein speelplekje op het natuurterrein voor peuters met zandbak en glijbaan.

 

Peuterweken

Op het natuurterrein

Tussen tussen 20 juni en 13 juli organiseren wij peuterweken met speciale activiteiten voor peuters en aangepaste tijden. Boeken kan vanaf 4 nachten.

 

Voorzieningen

Z

Inrichting slaaptenten

De Safaritenten bestaan uit een woontent en een slaaptent en zijn geheel ingericht. De Boomkikker is geschikt voor 4 en de Steenuil voor 6 personen.  De slaaptenten staan op een vlonder. In de slaaptent van de Boomkikker staan 4 bedden, in extra grote slaaptent van de Steenuil staan 6 bedden, beiden hebben op alle bedden goede matrassen, dekbedden en kussens. Tussen de bedden staan kasten als afscheiding, tevens handig voor uw kleding.

Z

inrichting safaritenten

De woontenten staan ook op een houten vlonder en hebben een overdekt terras. In de woontent staat een kookmeubel, een kastje met kookgerei oa degelijke pannen en goede messen. Verder leuk servies van de brocante en een tafel met twee banken. Het meubilair komt uit eigen atelier.

Z

sanitair

De safaritenten hebben elk privé sanitair, bestaande uit douche, droog toilet en wasbak, direct naast de tent gelegen. De wasbak is tevens afwasplek en ook de koelkast staat in dit bijgebouwtje.

Z

ligging

De Safaritenten staan elk op een unieke plek met prachtig uitzicht, veel bomen en veel privacy. Zoveel ruimte om uw tent vindt u nergens! De ligging is ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers die ook van gezelligheid houden: helemaal in de natuur en toch vlakbij de boerderij en kleine camping waar de andere gasten verblijven en waar u eens aan kan schuiven voor een maaltijd.

Z

koken op vuur

Unieke natuurbeleving: wanneer u de safaritenten of de ronde tent boekt kunt u kiezen voor de optie : “Koken op vuur”. De kosten zijn € 50,- per gezin (4p, extra persoon: €10). Hiervoor krijgt u o.a. naast de recepten alle ingrediënten voor een verrukkelijke maaltijd soep plus de grote kookpot voor boven het vuur. Brooddeeg, kant en klaar om broodjes te bakken. Een keuze uit worstjes, visjes of vegetarisch om te roosteren.

Deze optie is exclusief voor de gasten op het natuurterrein. De kookpot wordt alleen geleend aan de gasten die deze optie boeken.

Activiteiten

Wij proberen uw verblijf tot een geweldige belevenis te maken. U kunt met uw hele gezin op kano excursie met Ron en de kinderen kunnen ponyrijden. We organiseren iedere week een jeu de boules avond met buffet en pannenkoeken en een pizza avond. Onze pizza’s worden zeer gewaardeerd! Mariken geeft Hatha Yoga en kinder yoga. Het is ook mogelijk een massage te boeken. De masseur komt naar Brénazet.

Arrangementen

Laat u verwennen en kies uit onze arrangementen: in mei de volledig door ons verzorgde avonturenweek, in het voor en naseizoen een vierdaagse yoga retreate, in de zomervakantie het yoga familie arrangement. De doe vakanties zijn afgestemd op gezinnen met kinderen vanaf 5 jaar. Ervaar de supergezellige sfeer op Brénazet en de bijzondere omgeving.

  

Ruimte voor uw kinderen

overzichtelijke camping

Vanaf het natuurterrein kunnen de kinderen zelfstandig naar de kleine camping lopenom met de ander kinderen te spelen. Er staan kinderfietsen, stepjes en driewielers, voor ze klaar.

activiteiten te over

Grotere kinderen vinden elkaar gemakkelijk en vermaken zich in het zwembad, met de skelter, pingpongtafel, trampoline en voetbalspel.

 

tref leeftijdsgenootjes

Wanneer zijn er ook andere jongeren? Er zijn tieners die graag terugkomen naar Brénazet!  Informeer gerust bij Mariken wanneer er leeftijdgenootjes komen.

 

Ingerichte tenten

Wat onze gasten zeggen

Over een week komen we weer. Een aantal jaar geleden ook twee weken geweest. Heerlijk rustig en mooie uitzichten. Weg van de massa” 

 

Brecht van Aart

 

We hebben het super fijn gehad op Brénazet, ontspannen sfeer lieve mensen en leuke activiteiten

 

Joeri van der Meer