vakantiehuis

Brénazet
03390 – Vernusse

Departement: Allier
Frankrijk

Welkom in vakantiehuis La Source

Het vakantiehuis La  Source is in het rechter gedeelte van de hoeve gebouwd. U heeft toegang tot een terras op het oosten in de moestuin naast de oude waterput . Op de cour heeft u een tweede terrasje op het zuid-westen.

Vakantiehuis La Source is op de begane grond en is een knusse gîte. De houtkachel, met oven, aangesloten op de vloerverwarming over de gehele oppervlakte zorgt ervoor dat dit gezellige vakantiehuisje ook aangenaam warm is in het vroege voorjaar of  in de herfstvakantie.

Vakantiehuis La Source is tevens geschikt voor minder valide mensen. De keuken is helemaal rolstoelvriendelijk en wij installeren desgewenst oprijplaten en een verhoger met beugels voor het toilet. Bekijk en vergelijk met de andere gîtes.

Voorzieningen

vakantiehuis La Source

Z

Geschikt voor 2 tot 5 personen

Vakantiehuis La Source heeft een slaapkamer met 2 extra lange, comfortabele bedden met boxspringmatrassen en een kleine kinderkamer met een stapelbed met drie bedden Er is eventueel plaats voor het plaatsen van een extra babybed. U kunt een babypakket (babybed, bad en kinderstoel) reserveren.

Z

houtkachel met oven en vloerverwarming

Vakantiehuis La Source is ook aangenaam warm in de herfstvakantie of het vroege voorjaar.

Z

badkamer

De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. Er is ook een wasmachine.

 

Tourisme

Z

Geschikt voor minder valide mensen

Vakantiehuis La Source is tevens geschikt voor minder valide mensen: een rolstoelvriendelijke keuken en wij installeren oprijplaten en een verhoger met beugels voor het toilet.

Z

keuken

De keuken is voorzien van koelkast, gasfornuis en een kleine oven. Wanneer de houtkachel brandt, kan ook gebruik gemaakt worden van de oven in de kachel.

Z

Twee terrassen

De ingang en het privé terras van vakantiehuis La Source liggen op het oosten met zicht op de speels aangelegde moestuin zodat u ‘s ochtends kunt ontbijten in de zon. Op de cour, op het zuiden, heeft u een tweede zitgelegenheid om te genieten van de avondzon.

Gîtes en Vakantiehuizen

Brénazet, vakantiehous Four à pain, terras

Wat onze gasten zeggen

“In de zomer van 2015 hebben wij (mijn vrouw, zij is rolstoelafhankelijk, en ik) onze vakantie doorgebracht in Vernusse, een slaperig dorpje in Auvergne. We verbleven er op Brénazet, de campingboerderij van een Nederlands echtpaar. In de boerderij zijn drie appartementen gebouwd, waarvan één rolstoeltoegankelijk. Wij hebben het er erg naar onze zin gehad.” 

 

Dynie Schuurman en Bert Vondeling

 

“Het is geen viersterren appartement, maar een mooi en slim en creatief verbouwd verblijf. De omgeving is prachtig. Binnen de dagreis afstand van ca. 70 kilometer is veel te zien, zowel in de natuur als in steden en dorpjes. Daarbij is het echtpaar buitengewoon gastvrij en behulpzaam. Bij onze aankomst stond een prachtig vers geplukt boeket op tafel. Van harte aanbevolen!”

Zomers uitzicht

Bellevue, Four à Pain en rechts vakantiehuis La Source