Iedere dag leuke activiteiten

Weekprogramma van Brénazet

‘s Avonds gezellig met de andere gasten buiten op de cour eten, de kinderen bakken zelf hun eigen frietjes. Tijdens een potje petanque, het jeu de boules spel volgens de Franse regels de andere gasten leren kennen.

Ervaar Hatha Yoga buiten in de natuur. Kinderyogalessen en gezinsyoga om eens een moment intensief met je kind te genieten van het samen spelen, ontdekken en bewegen. Op excursie met Ron in een kano, rustig water dus een plezier voor het hele gezin. De pony’s om naar te kijken, te aaien, te verzorgen. om een wandeling mee te maken en om op te rijden. Het weekprogramma voorziet elke dag avontuurlijke activiteiten op Brénazet.

Weekprogramma

Zaterdag Pizzatime

Het weekprogramma begint met Pizza!! Pizzaiolo Ron maakt heerlijke ambachtelijke pizza’s voor u op echt houtvuur, en dat proef je! Smakelijk belegt in onze keuken met verse produkten en heerlijke franse kaas.

Speciale prijs: € 20,-  per persoon, inclusief salade, wijn en een dessert, kinderen 3 tot 12 jaar € 10,-  Tieners t/m 16 jaar € 15,-

 

 

Zondag Yoga en Brocante

Wordt wakker op zondagmorgen en begin de dag met een diep ontspannende yoga les met Yin elementen buiten onder de eik of in de knusse yogazaal.

Prijs: € 12,50

Zondag is dé dag dat de Fransen leuke activiteiten organiseren in de omringende dorpen. De Brocante is een happening die u niet mag missen tijdens uw vakantie op Brénazet. Op de afwasplaats van de camping  vindt u iedere week een lijst van de brocantes en festivals in de buurt.

 

 

Maandag Ponyrijden, Massage en  Pétanque met diner

Eerst de pony’s verzorgen en dan rondjes  rijden in de bak onder begeleiding van Mariken, de oudere kinderen en/of ouders.

€ 7,50 per kind. Ieder kind rijdt een half uur in totaal. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Masseur Arno komt op maandagochtend en vrijdagmiddag naar Brénazet Reserveer zelf uw massage. Info: Arno van Haren Tel/sms: (0033)-(0)7 81 48 78 46

 

Pétanque, Buffet en Crêpes

Deze avond is een hele gezellige happening in het weekprogramma die mag u niet missen: samen jeu de boulen, lekker eten en zo leert u op een speelse manier alle gasten kennen.

Volwassenen: € 20,- inclusief sangria en allerlei salades, quiche, stokbrood, tapenades, alle groenten en kruiden uit eigen tuin.

Kinderen t/m 12 jaar: € 10,- kleintjes t/m 2 jaar doen gratis mee

Tiener t/m 16 jaar: € 15,-

 

 

 

Dinsdag Hatha Yoga en Ponyrit in het bos

‘s Morgens Hatha Yoga met Nikola, Lily of Mariken

Prijs: € 12,50

Dinsdag aan het eind van de middag, pony’s poetsen en dan een ponyrit door het bos,  onder begeleiding van Mariken, de ouders wandelen mee.

Prijs: € 12,50 per kind.

 

 

Woensdag Kinderyoga en ponyrit in het bos

‘s Morgens Kinderyoga of Ouder-kind Yoga.

Prijs: € 7,50 per kind en per volwassene.

Woensdag aan het eind van de middag,  pony’s poetsen en dan een ponyrit door het bos, onder begeleiding van Mariken, de ouders wandelen mee.

Prijs: € 12,50 per kind

 

 

In het hoogseizoen kunt u op woensdag een goed verzorgde borrelplank bestellen voor 2 personen € 25,-

Buiten het hoogseizoen is het mogelijk om op ook woensdag aan te schuiven, graag reserveren. Wat is table d’hôtes? Gezellig mee eten op de cour of in de “Gravenzaal”. Voor de kinderen is er de ruimte om te spelen terwijl u kunt genieten van de gezonde verse producten van Brénazet en het gezelschap van gelijkgestemden.

Prijs: € 25,- inclusief het aperitief en wijn aan tafel. Tieners die mee-eten met de volwassenen betalen € 15,- Kleintjes tot en met 2 jaar gratis.

Het kindermenu € 10,-

Kinderen tot en met 12 jaar mogen zelf aardappelen oogsten, snijden en bakken onder begeleiding van Ron. Een feest!

 

 

Donderdag Kanovaren en Soirée soupe

Dagje op de Allier varen met Canadese kano’s of kayak,  inclusief zwemvesten en instructie van Ron. Minimum aantal personen 4. Tijdig reserveren is aanbevolen. In het hoogseizoen wordt eventueel ook op dinsdag gevaren.
€ 30,- per volwassene, € 25,- per kind van 3 t/m 16 jaar, inclusief een uitgebreide picknick .

Op donderdag maakt Mariken een overheerlijke biologische afhaalsoep zodat u zich over het eten van die dag ook geen zorgen hoeft te maken.
€ 4,- per portie en € 2,- voor een halve portie

 

 

Vrijdag Yoga, massage en Table d’ hôtes

‘s Morgens Hatha Yoga met Mariken of Nikola

prijs: € 12,50

Masseur Arno komt op maandagochtend en vrijdagmiddag naar Brénazet. Reserveer hier of informeer vrijblijvend:
Arno van Haren
Tel/sms: (0033)-(0)7 81 48 78 46

Table d’hôtes, wij koken vegetarisch, op verzoek veganistisch.

Prijs: € 25,- inclusief het aperitief en wijn aan tafel. Tieners die mee-eten met de volwassenen betalen € 15,- Kleintjes tot en met 2 jaar gratis.

De kinderen eten vers geoogste patatjes! Voor patat heb je aardappels nodig, die moeten eerst gerooid worden, afgewogen, gesneden, gewassen en gebakken. U kunt uw kind(eren) inschrijven voor deze activiteit mits u zelf ook mee eet.

 

 

Wat onze gasten zeggen

De kids hebben het nog steeds over de geweldige weken vorig jaar op jullie heerlijke camping. Ook nu zoeken we weer een vergelijkbaar plekje…zeer verleidelijk om weer bij jullie langs te komen…wie weet. Wij raden het iedereen aan (en zeker ook met jonge kinderen). Lekker genieten en een dikke knuffel van ons!

 

Saskia -“papa poule”- Krijn – Suus en Door

Vrij toevallig belandden wij in juli 2018 op camping Brenazet. Er was een heel persoonlijke ontvangst door de enthousiaste eigenaren. Wij mochten zelf een plekje kiezen voor onze tent. Er zijn ook ingerichte tenten en andere accomodaties te huur. Alles in een harmonieuze balans. Met een prachtig uitzicht rondom. Er is het nodige beestenspul aanwezig waarvan een deel los loopt. Er is een mooi aanbod aan activiteiten en je kunt aanschuiven voor door Marike en Ron bereidde maaltijden, alles mag maar niets moet. En alles met een aanstekelijk enthousiasme. De kano-tocht die Ron organiseerde over de Allier was een hoogtepunt. Daarbij twee visarenden en een beverrat gespot. De eigenaren verstaan de kunst om met kinderen om te gaan. Dat doen zij op een natuurlijke en persoonlijke manier. Opmerkelijk vonden wij het feit dat kinderen hier nog leuk met elkaar spelen. Kortom: een kleinschalige camping waar het ongedwongen prettig verblijven is.

Lia en Harry Zirkzee